world poker tour 21 blackjack online hd poze poker jocuri mecanice poker online texas holdem cazinouri online joc poker texas holdem gratis masa poker bani vise jocuri multe jocuri poker cu 77777 joc septica position poker cele mai tari jocuri online twitch poker greci kino reguli poker in 5 carti poker machines calculator poker online jocuri in 2 jucatori netbet bonus poker cu 5 carti antecumepata poker omaha poker rules poker wallpapers

Despre mine

                            Relatia mea cu muzica a inceput inca de cand eram mica. Eram fascinata de reclamele tv si erau principala mea sursa de inspiratie in cantecele fredonate de mine. Imi placea sa cant ca oricarui copil, insa emotia scenei am simtit-o la varsta de 14 ani.

Odata cu trecerea timpului, legatura mea cu muzica s-a intarit. Primii mei sustinatori au fost familia si prietenii, urmand sa fiu dscoperita de Zina Nichita (profesoara mea de canto) si Cornel Zidaru (actualul meu manager), oameni de la care am primit motivatie, incredere si curaj pentru drumul ce aveam sa il urmez..

Am inceput cu Scoala Populara de Arta din Bucuresti,urmand apoi o pregatire de 3 ani in cadrul Clubului Mihaela Runceanu. Si pentru ca arta cere sacrificii, am sacrificat intalnirile si iesirile cu prietenii pentru studiul si pregatirea mea in muzica.Primul concert l-am avut dupa 7 ani de munca, pregatire intensa, studio si sedinte foto.

 A urmat apoi “Muleina”. Imi place sa o numesc “Colacul meu de salvare”. 
”Muleina” a aparut la scurt timp dupa disparitia tatalui meu. Cea mai grea perioada a vietii mele. Eram hotarata sa renunt la muzica pentru ca pana atunci nu reusisem sa ma lansez si sa il fac pe tata mandru de mine. El mereu ma intreba, “Cand o sa scoti piesa aia care va deveni slagar?”
In tot tacest timp, Cornel Zidaru (manager), Adi Cristescu (producator) si Silviu Bugatti (varul meu) au pus la cale o ultima piesa si o ultima incercare pentru mine. Asa a luat viata “Muleina”. Am simtit-o ca pe un dar divin venit de la tatal meu.
 
In prezent mi-am mai implinit un vis. Colaborarea cu Mihai Napu.Maturitate muzicala, perfectionare, invatare, profesionalism si o viziune noua asupra muzicii, toate acestea inseamna Mihai Napu Band.Managerul meu Cornel Zidaru a facut posibila intalnirea si colaborarea mea cu un band deja format.Colaborarea cu Mihai Napu mi-a adus realizari pe toate planurile, atat personal cat si professional.

 Artistii pe care ii admir pe plan international sunt:Lara Fabian, Beyonce, Jessie J si Stevie Wonder. Din Romania ii admir si ii ascult cu mare drag pe Andra, Raluka, Delia, Marcel Pavel si Mihai Napu.Desi, cantam mult impreuna, de fiecare data Mihai Napu reuseste sa imi transmita mereu emotie. Este una dintre cele mai bune voci din tara. Cei care au avut ocazia sa-l asculte, stiu ca impartasesc acelasi sentiment.